Wat is Tea Village?

Met een plek waar alles om thee draait; een knusse winkel om rustig te genieten van een versgezet kopje thee, maar ook een winkel waar losse thee wordt verkocht én een counter voor Tea-to-Go. 

Bij Tea Village kun je in de winkel terecht voor zo’n 70 soorten losse thee. En aan de theebar is er Bubble Tea en heerlijke theeën voor onderweg in verschillende smaken in ons assortiment te vinden. Wie wat lekkers en gezonds bij de thee wil, kan volop genieten van een variëteit aan zelfgemaakte versnaperingen. Denk bijvoorbeeld aan pittige brownie, ontbijtcake en Surinaamse gebakjes.

Naast alle zoete lekkernijen kan je bij ons ook je honger stillen en genieten van de lekkerste tostea’s die met liefde worden gemaakt.

Bij ons kan je ook terecht voor een heerlijke en originele high tea met allemaal versgemaakte producten. Met een heerlijke combinatie van hartig en zoet is er genoeg keus.


Eet lief eet plantAARDIG

Wij vinden bewust leven en eten erg belangrijk en dragen op veel mogelijke manieren hier ons steentje aan bij, zo bakken wij onze taarten plantaardig (vegan) en hebben meerdere plantaardige hapjes en tostea’s op het menu staan!

Ook kan je bij ons genieten van een heerlijke vegan high tea en organiseren wij regelmatig vegan proeverijen in de winkel.


Duurzaam = Refill

Wist je dat Tea Village ook duurzaamheid erg belangrijk vindt en graag met alle kleine beetjes helpt om het milieu zo veel mogelijk te “sparen”.

Wij proberen dat met de winkel en onze producten uit te dragen, zo vind je in onze winkel veel hout en werken wij met natuurlijke materialen en kleuren, bakken wij onze taarten volledig plantaardig en werken we zo veel mogelijk met biologische en duurzame producten.

En vanaf het nieuwe jaar gaan we nog een stapje verder, ook onze verpakkingen proberen wij zo duurzaam mogelijk te maken en te houden en daarom geldt vanaf januari 2017 dat als je met je oude thee verpakking komt wij die weer vullen met je favoriete thee of een thee naar keuze en je op die thee 10 % korting krijgt!

Bewaar daarom je oude thee zakjes.. ze zijn geld waard!


Kinderfeestje

Op zoek naar een origineel kinderfeestje? Dan ben je bij Tea Village aan het juiste adres.

Een echte kinder hightea die zelf door de kinderen wordt gemaakt en uiteraard opgegeten, wat dacht je van verschillende sandwiches, taartjes en cupcakes en beschilderen ze hun eigen theekopje die zij mee naar huis mogen nemen!

Kinderfeestje