WORKSHOPS TEA & FLOWERS

Bloemschikken op Vaas
Onder het genot van heerlijke theetjes en bijzondere bites en hartige hapjes vertellen wij je wat over verschillende theeën en schik je de mooiste seizoensbloemen in een vaas. Je krijgt tips & tricks en combineert het plezierige met het aangename. Natuurlijk neem je jouw eigen creatie mee naar huis.

Polscorsage maken
Onder het genot van heerlijke theetjes en hapjes leer je een polscorsage maken. Er komen verschillende technieken aan bod, je krijgt tips & tricks, combineert het plezierige met het aangename én je neemt jouw polscorsage natuurlijk mee naar huis.

Tea & Flowers for kids
Nog op zoek naar een origineel kinderfeestje, tijdens de Tea & Flowers workshop gaan de kinderen aan de slag met bloemen en maken ze een prachtige creatie die ze uiteraard mee naar huis mogen nemen. Tijdens deze workshop staan er heerlijke en gezonde hapjes klaar en krijgen ze onbeperkt thee of  huisgemaakte ijsthee, ook leren de kinderen wat over de achtergrond van bloemen en thee.

Maximaal aantal personen: 8
Minimum aantal personen : 6
KOSTEN: afhankelijk van de workshop (incl thee, bites, materialen en 10% korting op je aankoop in onze winkel die dag)
AANMELDEN: Via de shop of stuur een email.
Deelname is definitief zodra de betaling is ontvangen.

Het is ook mogelijk een Tea & Flowers sessie-op-maat voor groepen en speciale gelegenheden aan te vragen. Neem hiervoor met Lisa en/of Fleur contact op.