Verzenden

Zodra uw betaling door Tea Village is ontvangen, wordt deze binnen drie à vijf werkdagen verstuurd. U wordt hiervan op de hoogte gesteld per e-mail.
Bestellingen bij Tea Village, worden verstuurd met PostNL en/of DHL postpakket. DHL en PostNL hanteren een levertijd van één tot twee dagen*.
*Tea Village heeft geen invloed op de daadwerkelijke bezorgtijd van de postbodes. PostNL en DHL bezorgen 5 dagen in de week. Indien u niet thuis bent, zal de postbode het pakket later opnieuw aanbieden. Mocht u bij deze tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan kunt u het pakket bij een ophaalpunt ophalen. U ontvangt een bericht van de postbode in uw brievenbus waarop staat waar u het pakket kunt afhalen.

Verzendkosten
Tea Village rekent geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 50,-. Bij bestellingen onder dit bedrag wordt er € 5,95 in rekening gebracht. Dit geldt voor bestellingen binnen Nederland.
Buiten Nederland rekenen wij andere verzendkosten, neem voor het bestellen contact op voor de hoogte van de verzendkosten.

Inpakservice
Bij het afrekenen is er een tekstveld voor opmerkingen. U kunt dit tekstveld ook gebruiken indien u het artikel in kadopapier verpakt wilt hebben. Tevens kunt u indien gewenst een kort persoonlijk tekstje toevoegen. Wij zullen dit tekstje overnemen op een kaartje en dit toevoegen aan het in cadeau verpakte artikel. Uw pakket wordt mooi ingepakt verzonden.

0

Je winkelwagen