Wie is Tea Village?

Ik ben de trotse eigenaresse van Tea Village en ik ben Lisa Emanuelson.

Na ruim 2 jaar met veel plezier een stenen winkel te hebben gerund werd het vanaf 1 oktober 2017 tijd voor een nieuwe uitdaging.

Een winkel runnen is namelijk heel leuk maar kost veel tijd en die tijd wil ik vanaf nu op een andere manier besteden. Tea Village richt zich vanaf nu voornamelijk op de zakelijke markt en voorziet horeca en bedrijven van heerlijke losse en gezonde thee. Uiteraard heb ik een webshop waar iedereen zijn thee kan bestellen en zo thuis kan genieten van een heerlijk en vers kopje thee.

Ik ben op dit moment volop bezig om het concept te veranderen en een toffe nieuwe plek te zoeken van waaruit ik mijn onderneming kan voortzetten en Tea Village overal op de (menu)kaart kan zetten. 

Blijf ons dus vooral volgen om zo op de hoogte te blijven van al onze nieuwe stappen!

Bestel jij jouw thee online en woon je in Rotterdam dan bezorg ik jouw thee persoonlijk en maak ik graag kennis met de fans van Tea Village.

Hopelijk dus tot snel!

Liefs Lisa

Volg ons op Social Media