Wie zijn wij

Wie is Tea Village?

Ik ben sinds 18 augustus 2015 de trotse eigenaresse van Tea Village en ik ben Lisa Emanuelson.

Na ruim 2 jaar met veel plezier een fysieke winkel te hebben gerund werd het vanaf 1 oktober 2017 tijd voor een nieuwe uitdaging. Een winkel runnen is namelijk heel leuk maar kost veel tijd en die tijd wilde ik graag op een andere manier besteden.

Tea Village richt zich vanaf nu voornamelijk op de zakelijke markt en voorziet horeca en bedrijven van heerlijke losse en gezonde thee. Uiteraard heb ik een webshop waar iedereen zijn thee kan bestellen en zo thuis kan genieten van een heerlijk en vers kopje thee.

Na een paar maanden op een geweldige locatie te hebben gezeten bij de Hofbogen, groeide ik ook daar al snel uit zijn voegen en ging ik weer op zoek naar een nieuwe plek met nog meer ruimte. Vanaf juli 2018 opende ik mijn nieuwe thee atelier en deelde ik een super gave loods met een andere ondernemer met wie ik graag en veel heb samengewerkt.

Omdat sommige plekken uiteindelijk toch niet zijn wat je had verwacht en ik op de huidige locatie van mijn atelier toch niet mijn ei kwijt kan zoals ik dat zelf zou willen, gaan we per 1 september 2019 weer verhuizen. Dit keer slaan we iets verder onze vleugels uit en vertrekken wij na 4 jaar uit Rotterdam Noord en gaan wij ons vestigen in het Scheepvaartkwartier aan Westplein 12-14.

Vanuit deze plek kan ik nog groter worden, nog meer workshops geven en Tea Village op nog meer plekken op de (menu)kaart zetten.

Blijf ons dus vooral volgen om zo op de hoogte te blijven van al onze nieuwe stappen!

Bestel jij jouw thee online en woon je in Rotterdam dan bezorg ik jouw thee persoonlijk en maak ik graag kennis met de fans van Tea Village.

Hopelijk dus tot snel!

Liefs Lisa

0

Je winkelwagen